Amidon alimentar fără gluten Haas 50g
Amidon alimentar fără gluten și fără grâu.
Ingrediente: amidon de porumb
Poate conține urme de proteine de lapte și sulfiți!
A se păstra în loc uscat și răcoros!
Mod recomandat de utilizare:
Pentru coacere: Prăjiturile preparate cu amidon alimentar sunt foarte moi și sfărâmicioase. Se amestecă amidonul cu făina și se cerne prin sită. Pentru prăjituri, omlete, fojetaj, pișcoturi și prăjituri preparate cu praf de copt, se adaugă 1/4-1/2 amidon din gramajul făinii menționate din rețetă.
Pentru gătit: Densificarea mâncărurilor cu amidon alimentar este un procedeu ușor și rapid. În acest fel, ajunge mai puțină grăsime în mâncăruri.Amidonul se amestecă cu un lichid rece (apă sau supă), se amestecă până la omogenizare și se adaugă la mâncarea fierbine amestecând continuu. La final se dă în fiert o singură dată.
Important: A nu se fierbe supele și sosurile pentru un timp foarte lung, căci efectul amidonului o să scadă.
Valori nutriționale per 100 g de produs:
Energie: 1470kJ/346kcal
Grăsimi: 0,0g
- din care acizi grași saturați: 0,0g
Carbohidrați: 86,0g
- din care zaharuri: 0,0g
Proteine: 0,5g
Sare: < 0,01g
- Fără gluten