Făină de migdale
Făina de migdale este din migdale dulci decojite, astfel putem îmbogăți alimentația noastră un produs sănătos și gustos. Materia primă se obține din fructul dulce al migdalelor care este tocat fin.
Utilizare: coacere, gătire, realizarea cremelor, totodată la îngroșare, de sine stătător, sau în amestec cu alte făinuri fără cereale, la orice rețetă, unde se potrivește gustul migdalelor.
Dacă la coacere nu utilizăm făină de cereale, se va folosi un ou în plus față de rețetă, ca să evităm sfărâmițarea exagerată.
ATENȚIE: consumul de făină de migdale nu este recomandată pentru cei cu sensibilitate la nuci!
Ingrediente: făină de migdale dulci decorticate
Valori nutritive medii în 100g de produs:
Energie 2601KJ/621Kcal,
Lipige 55,0g
din care saturați 4,2g
carbohidrați: 9,0g
din care zaharuri 4,0g
fibre: 10,5g
proteine 19,0g
sare: 0,05g
Să nu consumați făină de migdale, dacă sunteți sensibil sau alergic la nuci!
Nici o postare găsită