Despre noi

Suntem aici pentru dumneavostră, deoarece orice mâncare poate fi preparată dietetic, fără zahăr, cu carbohidrații reduși, în mod sănătos și totuși gustos.

Nu trebuie, și nu este voie să se facă foame! - La foame organismul depozitează, metabolismul se încetinește după care chiar și de la puțină alimentație ne îgrășăm.

Noi credem și constatăm că nu costă nimic mai mult ca să se traiască sănătos, să se gătească dietetic, SPORTUL în continuare este gratuit!

- Antrenamentul promis de ieri pentru mîine este ASTĂZI!

Majoritatea produselor sunt fără zahăr și cu nivel scăzut de carbohidrați, din acest motiv se pot include ușor în majoritatea dietelor, și pentru diabetici cât și celor care vor să trăiască în mod sănătos.


  • Am adus pentru dumneavoastră, inclusiv pentru cei care urmează dieta Dukan: pastele Shirataki din Konjac, făina de konjac, xilit, etc. la cel mai bun preț din România.
  • Vrem să mai ajutăm foarte mult pe cei care au greutăți la alimentație din cauza diferitelor sensibilități: Celiaci, alergicii la lactoză, pentru dietele candida, etc...


Vă dorim mult succes, și sănătate!