Praf de copt Haas Natural 12 g
Fără gluten. Pentru 0,5 kg de făină.
Ingrediente: stabilizator: difosfat disodic (E450), agent de îngroșare: bicarbonat de sodiu (E500ii), amidon de porumb. Poate conține urme de proteine de lapte și sulfiți.
Ideal pentru prepararea: pișcoturilor, prăjiturilor, muffinurilor, blaturilor de tort.
Kuglof de marmură fără gluten:
Ingrediente pentru blatul alb: 100 g amidon alimentar Haas Natural, 10 ml ulei, 2 ouă, sare, 4 g praf de copt Haas Natural, 4 linguri de zahăr, 4 linguri frișcă, 2 linguri de fructe uscate.
Ingrediente pentru blatul maro: 100 g de amidon alimentar Haas Natural, 10 g de pudră de cacao, 10 ml de ulei, 2 ouă, sare, 4 g de praf de copt Haas Natural, 4 linguri de zahăr, 4 linguri de frișcă, 2 linguri de ciocolată mărunțită.
Preprarare: Separăm albușurile de gălbenuș și batem albușurile cu sarea. Amestecăm gălbenușurile și restul ingredientelor și adăugăm încet amestecând frișca obținută din albuș. După ce am preparat ambele amestecuri, turnăm într-o tavă unsă cu ulei și presărată cu făină. Coacem la 180 grade, timp de 30 minute.