Pudra de roscove AG 150g

113-AG5052


Preț cu TVA: 3.27 lei
Pudră de roșcove 150g
in stoc
+

Comandă telefonic 0744 668 899

Luni - Vineri: 08.00 - 16.00

Returnare in 14 zile

Livrare Gratuită pentru comenzi mai mari de 200 lei

Pudră de roșcove

Pudra de roșcove este un aliment interesant și contribuie la diversitatea noastră alimentară. În mod curent se folosește ca substitut pentru cacao.
Este oare pudra de roșcove mai bună decât cacaua?
- Cercetarea din ultimele decenii a descoperit beneficiile remarcabile pe care le are cacaua în afectiuni ca infarct miocardic, insuficiența cardiacă, cancer și diabet de tip 2. Proprietațile ei sunt datorate în principal acțiunii unui antioxidant puternic care se găsește și în ceaiul verde, vinul roșu și alte câteva legume și fructe, puține la numar. Dar consumul de cacao poate să provoace unele neplaceri persoanelor suferinde de migrene, reflux gastro-esofagian și litiaza oxalo-calcică. Din aceasta cauză ele ar trebui s-o consume cu precauție sau s-o înlocuiasca cu pudră de roșcove. De asemenea, pudra de roșcove, pentru că este bogată în calciu, este mai potrivită în alimentația copiilor.
Fiecare parte de cacao se înlocuiește cu o parte și jumătate sau două parți de roșcove.

Câteva din beneficiile cunoscute: ajută la scăderea nivelului de colesterol, are proprietăți de antioxioxidant, îmbunătățește digestia, are efecte benefice asupra sistemului respirator, inclusiv faptul că este un bun expectorant. 
Tanini din roşcove conțin acid galic, care este analgezic, anti-alergic şi antibacterian. De asemenea, nu este doar, ci și antiviral si antiseptic. Bogat în fosfor şi calciu. Din acest motiv, este utilizat și în lupta împotriva osteoporozei.
Mai este foarte bogată în calciu, fosfor, potasiu şi magneziu, deasemenea conține 8% proteine, vitamine( A, B 2, B3, D,E ), alte minerale. Aceste minerale sunt vitale pentru o piele sănătoasă.

Pudra de roscove  AG 150g

Pudra de roscove AG 150g

Deții sau ai utilizat produsul?

Spune-ți părerea acordând o notă produsului

Adaugă un review

Nici o postare găsită