Fără lapte, fără gluten, fără ouă și fără soia.
Ingrediente: amidon de porumb, făină de orez, amidon de cartofi, proteine de catofi, zahăr, sare, stabilizator: xanthan
Mod de preparare: amestecăm 500 g de făină fără gluten cu 22 g
drojdie proaspătă și 4,5-4,7 dl de apă, 0,4 dl ulei, le amestecăm la viteză
mărită timp de 10 minute, punem aluatul în forma unsă cu ulei, lăsăm
cca 60 minute după care îl coacem timp de 60-70 minute la 210 C
Valore nutritivă în 100g:
Energie: 342Kcal/1435KJ
Proteine: 6,9g
Carbohidrați: 78,2g
din care zaharuri 6.0g
Lipide: 0,15g
din care saturati: 0.02g
fibre: 2,1g
sare: 2.21g
A se păstra în loc uscat, curat, sub 23 C.
Nici o postare găsită