Făină de cocos
-degresat și măcinat, care poate fi ușor inclus în dietele paleo și diabetice.
INGREDIENTE: Nucă de cocos degresat și măcinat
Valori nutritive in 100 g de produs:
Energie 233KCal/980KJ
Carbohidrați 20,8g
din care zaharuri: 18.9g
Lipide 8,1g
din care saturați: 7,5g
Fibre: 40,5g
Sare: 0,1g
Făina de nucă de cocos se prepară din pulpe proaspătă de nucă de cocos în prealabil uscată ș degresată, după care este măcinat fin. Textura este foarte asemănătoare cu cea a făinii de grâu. Foloseste în raport de 15-20% pentru înlocuirea celorlalte făinuri, la rețetele tradiționale, respectiv multe mâncăruri pot fi preparate cu raportul de 100%. Făina de cocos este cu nivel scăzut de carbohidrați, ideal pentru prepararea pâinii și a produselor de patiserie Conține mai puțincarbohidrați solvabili (net) decât alte făinuri, inclusiv soia. Făina de cocos este bogat în fibre. Are 38,5% fibre, ceea este raportul cel mai mare față de alte făinuri. Făina de cocos este hipoalergenică. Ideal
pentru cei care urmează dietele low carb.
Nici o postare găsită