Cafea boabe cu aroma de citrice Africane Cappuccino Traditionale - Cafe Frei 125g
Descriere
Cafea boabe cu aroma de citrice Africane Cappuccino Traditionale - Cafe Frei 125g
Ingrediente: 100% boabe de cafea arabica prajite
Locul de origine: Ungaria
Originea cafelei: Plantatii ecuatoriale
Prajire:
Profilul de prajire al acestui amestec de cafea este suficient de scurt si rapid pentru a pastra aromele citrive si crude ale fructelor de cafea. De aceea ,prajirea dureaza doar 12 minute, prajitorul este de fabrica,30 de kg(Giesen) si temperatura de evacuare este scazuta, cu o scurta "faza de dezvoltare" Rezultatul final din ceasca noastra va fi o cafea complexa, bogata si cremoasa.
Poate pentru ca italienii aveau candva colonii doar in Africa, italienii s-au obisnuit sa caute sa caute nu doar arome amare in latte-urile lor , ci si pe cele citrice. Asadar, cafelele verzi sunt selectate, amestecate si apoi prajite in asa fel incat, pe laga notele de aroma amara (amaro), sa apara in cappucino-ul lor "citricul" Africii. In plus, moda "noului val" , stilul de prajire impinge si cafeaua cu lapte in aceasta directe, adica prajirea usoara, fructata si spre o armonie de aroma citrice.
CAPPUCCINO
Numele obliga! Cu alte cuvinte, daca este Cappuccino Tradizionale, atunci facem cu adevarat acest amestec de cappuccino in stilul traditional italian. "Italianitate" inseamna doua lucruri in acelasi timp! Pe de o parte, amestecam cafelele Arabica uscate si spalate, procesate in blenderul nostru (acest lucru face complexul de cappuccino in stil italian) iar pe de alta parte, prajim ingredientele pana devin usoare si citrice, astfel incat cafeaua preparata sa se amestece cu lapte cald, intr-o casatorie moale si matasoasa.
Informatii de pastrare : pastrati intotdeauna inchis, ferit de lumina, intr-un loc racoros ,dar niciodata in frigider! Macinati intotdeauna doar atat cat pregatiti!