Cafe Frei - Cafea măcinată cu aromă de ciocolată cu rom, 200g
Descriere
Gustul inconfundabil al Braziliei, în ceașca ta!
Cafeaua de desert aromată cu ciocolată și rom, inspirată de atmosfera vibrantă a Rio de Janeiro-ului și plajele Copacabana.
🟤 Tip: Cafea măcinată prăjită, aromată
🟤 Greutate netă: 200g
Caracteristici principale:
-
Gust intens de ciocolată cu rom – ca un desert lichid
-
Perfectă pentru espresso, filtru, french press sau capsule reutilizabile
-
Fără adaos de zahăr (doar 0,2g/100ml)
-
Conține 81% cafea măcinată prăjită, maltodextrină și arome
Recomandări de preparare:
Prepară această cafea cu orice aparat de cafea de acasă – de la espressor clasic până la ibric sau french press. Adaugă lapte cald sau rece pentru o experiență și mai cremoasă. Nu necesită zahăr – aroma dulce-intensă este deja prezentă!
Depozitare:
Păstrați produsul într-un loc uscat, ferit de lumină. Nu se recomandă refrigerarea.
Ideală pentru momentele de răsfăț! Încearcă Cafe Frei și transformă-ți rutina de cafea într-o experiență exotică.
Inspirația din Brazilia – în fiecare ceașcă!
Brazilia nu este doar o superputere a fotbalului, ci și un lider mondial în cultivarea cafelei, a cacao-ului și a trestiei de zahăr. Pe plajele însorite din Rio de Janeiro, muzica răsună încontinuu, tinerii joacă fotbal, iar serile tropicale sunt acompaniate de cocktailuri Caipirinha și espresso dublu cu aromă de cacao.
Cea mai nouă cafea de desert de la Cafe Frei este inspirată din atmosfera vibrantă a plajei Copacabana – dar fiecare înghițitură trezește și o aromă „sportivă”, familiară și iubită de mulți: ciocolată cu rom!
Cum se prepară cafeaua cu aromă de ciocolată cu rom?
Datorită metodei unice de prăjire, măcinare și aromatizare Cafe Frei, această cafea parfumată se poate prepara ușor acasă, cu orice aparat de cafea: espressor, capsulă reutilizabilă, ibric („moka pot”) sau filtru clasic.
-
Prepară cafeaua ca de obicei.
-
Adaugă lapte rece sau cald după gust (merge și fără lapte, ca un espresso lung).
-
Nu este nevoie de zahăr – aroma intensă de ciocolată cu rom se activează natural în ceașcă datorită îndulcirii subtile a ingredientelor.