Pudra de ceai matcha japonez Szafi Reform 50g

510-SZF5268


Preț cu TVA: 45.00 lei

Pudră de ceai matcha japonez Szafi Reform 50g

in stoc
+

Comandă telefonic 0744 668 899

Luni - Vineri: 08.00 - 16.00

Returnare in 14 zile

Livrare Gratuită pentru comenzi mai mari de 200 lei

Pudră de ceai matcha japonez  Szafi Reform 50g

Ingrediente 100% pudră de ceai verde

Dacă-i ceai, imediat te gândești la ceaiul verde? - Dacă consumi mult ceai, bine faci, însă nu strică să încerci și noutățile. Ceaiul matcha nu este doar in întăritor nemaipomenit al sistemului imunitar, dar poate să se laude și cu multe alte efecte benefice. Încardrează-l în obiceiurile tale zilnice! Este foarte bogat în nutrienți.

Matcha - este o variantă specială a ceaiului verde, însemnând ceai pudră. La ceaiul verde tradițional compoziția frunzelor ajung în apa fierbinte, după care frunzele se aruncă, în cazul la matcha, mai întâi frunzele sunt măcinate fin, și în contact cu apa fierbinte se diluează fără nici o piedică. În urma acestei proceduri, matcha păstrează mult mai mulți nutrienți benefici față de celălalte ceaiuri. Pe lângă vitamine și minerale mai este bogat și în antioxidanți, care ne protejează de bolile cardiace și cancer, respectiv are capacitatea de a echilibra nivelul de glicemie și tensiunea. 
Are conținut ridicat de cofeină. Matcha se mai deosebește prin faptul că are conținut de 3 ori mai mare de cofeină față de celălalte ceaiuri, însă față de cofeina din cafea are efect mult mai calmant. Cu toate acestea, să nu-l consumi cu mai puțin de 6 ore înainte de culcare! 
Prepararea ceaiului Matcha este parte componentă importantă a tradiției japoneze, iar consumarea ceaiului echivalează unei meditații, deoarece în timp ce se soarbe încet, scade colesterolul și crește încredera în sine.
În ciuda acestora totuși nu se recomandă a se consuma mai mult de o ceașcă pe zi, iar pentru copii nu este recomandat.
Este de menționat, că matcha nu se consumă doar ca băutură, ci și ca ingredient al alimentelor, se poate pune în brioșe, brownie, budincă, dar la fel se folosește la supe și mâncăruri gătite.

Pudra de ceai matcha japonez  Szafi Reform 50g

Pudra de ceai matcha japonez Szafi Reform 50g

Deții sau ai utilizat produsul?

Spune-ți părerea acordând o notă produsului

Adaugă un review

Nici o postare găsită

Vă recomandăm

Preț cu TVA: 16.50 lei
+
Cumpără rapid