Ser pentru fata anti-aging Ava Laboratorium - Peptide Biomimetice 30ml

5906323004013


Preț cu TVA: 44.00 lei

Ser pentru față anti-aging Ava Laboratorium - Peptide Biomimetice 30 ml

- efect de lifting fără bisturiu

- reduce adâncimea ridurilor în 15 zile

- ajută la fermitatea pielii

- alternativă pentru Botox

in stoc
+

Comandă telefonic 0744 668 899

Luni - Vineri: 08.00 - 16.00

Returnare in 14 zile

Livrare Gratuită pentru comenzi mai mari de 200 lei

Ser pentru față anti-aging Ava Laboratorium - Peptide Biomimetice 30ml

Ser pentru umplerea ridurilor, care oferă un aspect mai ferm a pielii. Hexapeptida (cunoscut ca și botox natural) ajută la netezirea ridurilor adânci, previne formarea ridurilor noi, ajută la regenerarea celulară a tenului și a sintezei de colagen și elastină a pielii. Complexul peptidic are efect de întinerire și poate forma un țesut de piele perfect , flexibil și fără defecte. Reduce adâncimea ridurilor în doar 15 zile. 


Mod de utilizare: După curățare, aplicați câteva picături pe zona feței, gâtului și al decolteului și masați în piele cu mișcări circulare. Folosiți serul dimineața și seara ( O puteți folosi ca și ser unic aplicat pe piele sau înaintea aplicării oricărui alte creme). Acest ser se poate utiliza împreună cu alte creme, pentru a îmbunătăți efectul aceleia. 


Recomandare: A se folosi pentru ten lăsat și fără elasticitate, care necesită un ajutor intensiv pentru umplerea ridurilor. 

Ingrediente: Aqua, Glycerin, Glycine Soja Oil, Acetyl Hexapeptide-8, Ubiquinone, Lecithin, Carrageenan, Sodium Carbomer, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Potassium Sorbate, Citric Acid. 

Ser pentru fata anti-aging Ava Laboratorium - Peptide Biomimetice 30ml

Ser pentru fata anti-aging Ava Laboratorium - Peptide Biomimetice 30ml