Sare amara 500

129-AG9033


Preț cu TVA: 6.32 lei
Sare amară 500g
in stoc
+

Comandă telefonic 0744 668 899

Luni - Vineri: 08.00 - 16.00

Returnare in 14 zile

Livrare Gratuită pentru comenzi mai mari de 200 lei

Sare amară  500g
sulfat de magneziu

Sarea amară, numită și sare Epsom, de fapt sunt denumirile sulfatului de magneziu. Magneziul de fapt este unul din cele mai răspândite materii din organism, care este necesar pentru foarte multe procese fiziologice. Din acest motiv sarea Epson poate avea efect nemaipomenit asupra sănătății noastre.
Magneziul este necesar la foarte multe procese vitale, cum ar fi funcționarea musculaturii și a sistemului nervos. Sulful este prezent în organism în cantitamte mult mai redusă, însă are rol important în menținerea sănătății a celulelor din creier, dar și ajută organismul să asimileze mai bine anumiți nutrienți, dar și la eliminarea toxinelor.

Sulfatul de magneziu (care a primit denumirea de sare Epsom după localitatea Epsom, unde era fabricat în cantități mari), are capacitatea de a fi absorbit chiar și prin piele, atfel poate fi foarte eficient și pentru baie, fiind unul dintre principalele săruri de baie.

Pe lângă acesta mai poate fi amestecat în unguenți, dar e potrivit și pentru uz intern. Sarea Epsom este unul dintre materiile cu efect benefic care apare și pe lista WHO (World Healt Organization)

Detoxifiere și relaxare.
Băile cu sare amară ajută la eliberarea stresului și grăbește eliminarea toxinelor. Magneziul are un rol important în eliberarea și utilizarea serotoninei, deci băile cu sare Epsom reduc stresul, anxietatea, starea de nervi, și este foarte bun împotriva insomniei. Nici efectul de detoxifiere nu este de neglijat: ajută la eliminarea reziduurilor din celulele.  Se dizolvă o cană de sare în cada de apă și se stă 20 de minute. Baia poate fi repetată de 2-3 ori pe săptămână.

Sare amara 500

Sare amara 500

Deții sau ai utilizat produsul?

Spune-ți părerea acordând o notă produsului

Adaugă un review

Nici o postare găsită