Baza pentru sos cremos unguresc cu boia 80g

5999564155385

Preț cu TVA 8,73 lei
Preț fără TVA: 8,01 lei
Bază dulce acrișor pentru pui chinezesc Szafi Reform 80g
in stoc
+

Comandă telefonic 0742 077 184

Luni - Vineri: 08.00 - 16.00

Returnare in 14 zile

Livrare Gratuită pentru comenzi mai mari de 200 lei

Baza pentru sos cremos unguresc cu boia - paprikas

Ingrediente: făină de fulgi de ovăz fără gluten, ceapă uscată, sare, boia afumată (11%), curry (turmeric, coriandru, schinduf, morcovi, sare, ghimbir, semințe de muștar, chimen roman, piper chayenne), pătrunjel, piper negru măcinat, salvie, cimbru, oregano, rozmarin, floare de nucșoară. 

Valori nutritive medii în           100g de produs                  
Energie:                                    1442kJ/342kcal                
Lipide:                                                 4,7g                          
   din care saturați:                            1,0g                                 
Carbohidrați:                                    56,7g             
   din care zaharuri:                         13,9g               
Fibre:                                                 15,2g         
Proteine:                                           10,8g            
Sare:                                                    5,12g            
Poate conține zaharuri sub forma naturală.

Recomandare pentru utilizare:
Papricaș:

Ingrediente:
40+20g de bază pentru sos cremos unguresc cu boia, 200ml smântână vegetală, 10+2g zeamă de lămâie, 300ml e apă, 1kg carne sau 0,5kg vinete crude.
Preparare: în 300ml apă, 10g zeama de lămâie, 40g de bază pentru papricaș unguresc fierbem carnea sau vinetele pe jumătate sub capac, după care fără capac lăsăm să se fiarbă în totalitate, amestecând des, să nu se prindă.
După aceasta frecăm 200ml de smânână vegetală cu 2g de zeamă de lămâie (1 linguriță), și 20 g de pudră de bază pentru papricaș, cu care îngroșăm tocănița, amestecând în continuu.
După fierbere lăsăm minim 10 minute să se odihnească sub capac, ca eventualele pete de sos lipite să se înmoaie, evitând astfel frecarea castronului după gătit. 
Recomandare la servire: Se servește cu cuș-cuș Szafi Reform sau Szafi Free.

Sos papricaș: 
Ingrediente:
20g de bază pentru sos cremos unguresc cu boia, 150ml de smântână vegetală, 2g de zeamă de lămâie.
Preparare
: se amestecă ingredientele, și se îngroașă pe foc, amestecând în continuu. 
recomandare la servire: se amestecă cu găluște nokedli, sau cu paste Szafi Reform sau Szafi Free și se lasă sub capac 10 minute (sos pentru 500g de paste fierte (200g paste uscate))





Pentru mai multe rețete vizitați: http://silueta-fara-foame.blogspot.ro

Diete:
  • Fără gluten
  • Diabetic
  • Paleo

Baza pentru sos cremos unguresc cu boia 80g

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu