Baza pentru sos cremos unguresc cu boia - paprikas
Ingrediente: făină de fulgi de ovăz fără gluten, ceapă uscată, sare, boia afumată (11%), curry (turmeric, coriandru, schinduf, morcovi, sare, ghimbir, semințe de muștar, chimen roman, piper chayenne), pătrunjel, piper negru măcinat, salvie, cimbru, oregano, rozmarin, floare de nucșoară.
Valori nutritive medii în 100g de produs
Energie: 1442kJ/342kcal
Lipide: 4,7g
din care saturați: 1,0g
Carbohidrați: 56,7g
din care zaharuri: 13,9g
Fibre: 15,2g
Proteine: 10,8g
Sare: 5,12g
Poate conține zaharuri sub forma naturală.
Recomandare pentru utilizare:
Papricaș:Ingrediente: 40+20g de bază pentru sos cremos unguresc cu boia, 200ml smântână vegetală, 10+2g zeamă de lămâie, 300ml e apă, 1kg carne sau 0,5kg vinete crude.
Preparare: în 300ml apă, 10g zeama de lămâie, 40g de bază pentru papricaș unguresc fierbem carnea sau vinetele pe jumătate sub capac, după care fără capac lăsăm să se fiarbă în totalitate, amestecând des, să nu se prindă.
După aceasta frecăm 200ml de smânână vegetală cu 2g de zeamă de lămâie (1 linguriță), și 20 g de pudră de bază pentru papricaș, cu care îngroșăm tocănița, amestecând în continuu.
După fierbere lăsăm minim 10 minute să se odihnească sub capac, ca eventualele pete de sos lipite să se înmoaie, evitând astfel frecarea castronului după gătit. Recomandare la servire: Se servește cu cuș-cuș Szafi Reform sau Szafi Free.
Sos papricaș: Ingrediente: 20g de bază pentru sos cremos unguresc cu boia, 150ml de smântână vegetală, 2g de zeamă de lămâie. Preparare: se amestecă ingredientele, și se îngroașă pe foc, amestecând în continuu.
recomandare la servire: se amestecă cu găluște nokedli, sau cu paste Szafi Reform sau Szafi Free și se lasă sub capac 10 minute (sos pentru 500g de paste fierte (200g paste uscate))
Pentru mai multe rețete vizitați: https://siluetafarafoamecuszafi.wordpress.com/
Produsul poate contine urme de susan, mustar, telina, nuci, sulfati, lupin!
Produs in intreprindere garantat nepreluctatoare de produse cu gluten, vegan.
A se păstra în loc uscat și răcoros
Nici o postare găsită