Tărâță de Psyllium Husk
În ultimii ani a devenit din ce în ce mai răspândită planta de origine din India și Iran, acest psyllium al cărei coajă este utilizată în primul rând la tratamente.
Psyllium în primul rând este benefic sistemului digestiv, curăță intestinele, respectiv ajută la obținerea echilibrării necesarului de fibre organismului.
Poate fi introdus în alimentația de zi cu zi, putem prepara mic dejun, prânz, deserturi, pâini. Capacitatea de a deveni gelatinoasă, poate fi utilizat foarte bine la prepararea budincilor, avantaj fiind că nu este nevoie să fie amestecat cu apă caldă, sau fierbere. Poate fi alternativă pentru făina albă la îngroșarea mâncărurilor.
Valoare nutritivă în 100g de produs:
Energie 35Kcal/146.44KJ
carbohidrați 3,56g
Proteine 2.86g
Grasime 1,05g
Fibre 82g
valorile din tabel au caracter informativ
Nici o postare găsită