Am. de faina fara gluten, fara zahar Paleo pentru copt - Szafi Reform 500g
Ingrediente: făină de tapioca, făină de cocos, făină de susan, sare, bicarbonat de sodiu,făină de psyllium husk, făină de konjac, acid citric.
Amestec de făină multiplu utilizabil pentru înlocuirea făinii de grâu.
valori nutritive medii în 100g produs: în 100g pogăci*:
Energie 1389kJ/331kcal 1294kJ/311kcal
Lipide: 5,6g 20,0g
din care saturați: 3,2g 14,8g
Carbohidrati 41,4g 16,0g
din care zaharuri(1) 7,5g 3,0g
Fibre: 17,8g 6,5g
Proteine: 19,6g 13,5g
Sare: 2,6g 1,2g
energie fără fibre: 1243kJ(294kcal) *energie cu fibre
Nu conține adaos de zahăr, conține zaharuri sub forma lor naturală.
*Conform rețetei de pe ambalaj. .
Din energia din 100g de amestec de făină de 139kJ/13kcal provin din fibrele alimentare.
Din energia a 100g de pogaci 52kJ/13kcal provin din fibrele alimentare
Produsul poate contine urme de susan, mustar, telina, nuci, sulfati, lupin.
Rețetă recomandată: rețetă de pogăci cu 55% mai redus. Ingrediente: (pentru 40 de minipogăci, 650g) . 240g făină pentru copt Szafi Reform, 6 ouă M, 120ml apă, 85g ulei de cocos cald Szafi reform.
Preparare: Se adaugă uleiul de cocos la amestecul de făină , se separă gălbușurile de albușuri, gălbenușul se adaugă amestecului de făină, albușurile se bat spumă tare. jumătate se adaugă amestecului si se prelucrează cu mixerul. A doua jumătate din spumă se amesteca cu aluatul cu grijă. Aluatul astfel obținut se toarnă în formă de silicon de minibrioșe. (se poate presăra în funcție de dietă cu semințe, cașcaval...etc). Se pune la copt la cuptor preîncălzit la 180°C timp de 20 de minute.
Din rețeta de mai sus se poate forma și pâine, cu o textură mai densă, în formă de de silicon, timp de coacere 50 de minute.
Cu făina pentru copt Szafi Reform putem prepara ușor pâine, pogăci și alte aluaturi sărate Paleo, fără gluten.
Pentru rețete vizitați blogul: https://siluetafarafoamecuszafi.wordpress.com/
A se păstra în loc uscat și răcoros
- Fără gluten
- Diabetic
- Paleo
Nici o postare găsită