Budincă cu vanilie -cu indulcitor70g(2 porții)
Praf de budincă cu vanilie măcinată cu nivel de carbohidrați cu 60% mai redus.
Produsul nu conține gluten, lapte, ouă, soia, coloranți, arome sintetice, și adaos de zahăr!
Ingrediente: îndulcitor cu gust de vanilie (eritrit, aromă naturală de vanilie), amidon de tapioca, făină de fibre de bambus, făină de konjac, pudră de vanilie bourbon, turmeric.
100g de pudră de vanilie conține 25g de carbohidrați absorbabili!
Valori nutriționale medii 100g de produs 1 porție de budincă (185g)*
Energie: 584kJ/140kcal 283kJ/68kcal
lipide: 0,1g 1,7g
din care saturați: 0,1g 0,2g
carbohidrați: 76,6g 37g
din care zaharuri: 0,2g 0,2g
din care polioli: 51,7g 28,1g
fibre: 19,3g 7,4g
proteine: 0,2g 0,7g
sare: 0,04g 0,2g
Valorile sunt cu caracter informativ
conform rețetei date preparat cu băutură demigdale fără zahăr ALPRO și 10g eritrit.
Din energia a 100g praf de budincă 154kJ/39kcal provin din fibre. Din carbohidrații din 100g de praf de budincă 51,7g este ertrit. Din carbohidrații dintr-o porție de budincă (185g) 28,1g este eritrit. Acest poliol are calorii și carbohidrați absorbabili zero.
Produsu nu conține adaos de zahăr. Conține doar zaharuri din ingrediente.
Rețetă budincă: 35g de praf de budincă se adaugă la 150ml de lapte vegetal (lapte de migdale fără zahăr Alpro), îndulcitor echivalentul a cca 5-10g de zahăr, după gust.
Preparare: în lichidul rece dizolvăm praful de budincă și îndulcitorul după care o punem la foc amestecând continuu.până la îngroșare. Se ia de pe foc și se amestecă în continuare, ca să nu se întărească în totalitate. Se poate servi atât caldă cât și rece.
Pentru rețete vizitați blogul: https://siluetafarafoamecuszafi.wordpress.co
Consumul exagerat poate avea efect laxativ!
Produsul poate contine urme de susan, mustar, telina, nuci, sulfati, lupin!
A se păstra în loc uscat și răcoros
Nici o postare găsită