Ulei de cocos
Ingrediente: ulei pur 100% de cocos, fără gust, fără miros, fără chimicale, obținut prin presare,
pentru gătit, pentru prăjit
Uleiul de cocos se utilizează de secole în țările tropicale, în primul rând ca aliment funcțional și pentru tratamente. Devine din ce în ce mai popular și în Europa din cauza nenumeratelor calități pe care le are. Pentru faptul că mai bine de 90% din grăsimi sunt saturate - față de alte uleiuri pentru gătit - are o rezistență mult mai mare la ardere în timpul încălzirii lui. Conținutul acidului Lauric este de 43-49%, ceea ce îl face să fie protector al sănătății. Consumul uleiului nu încarcă organismul și se transformă ușor în energie. Îl recomandăm celor care sunt atenți la alimentație în vederea protejării sănătății.
valori nutritive medii în 100g de produs:
Energie: 900kcal/3700kJ
Lipide: 100g
Acizi grași saturați: 91,5g
nesaturați: 7,0g
polinesaturați: 1,5g
Proteine: 0,0g
Carbohidrați: 0,0g
N <5mg
Nici o postare găsită