Bază pentru terci de Quinoa cu roșcove - Szafi Free
Din baza pentru terci din quinoa se prepară ușor un terci vegan și gustos fără adăugare de lapte.
Baza de terci nu conține adaos de zahăr sau îndulcitor, astfel în funcție de gust și dieta urmată se poate îndulci după gust!
La produsele noastre nu folosim ingrediente de origine animală, astfel familia de produse Szafi Free este garantat Vegan!
Ingrediente: Fulgi de semințe de quinoa (38,5%), făină de fulgi de ovăz fără gluten, pudră de roșcove, nucă de cocos ras
Valori nutriționale medii 100g de produs 1 porție de terci (150g)*
Energie: 403kcal/1694kJ 121kcal/509kJ
lipide: 11,8g 3,5g
din care saturati: 6,7g 2,0g
carbohidrați: 55.9g 20,8g
din care zaharuri: 5,5g 1,7g
din care polioli: 0,0g 4,0g
fibre: 12,4g 3,7g
proteine: 12,3g 3,7g
sare: 0,03g 0,01g
*conform rețetei din recomandare. Preparat cu apă și îndulcitor de 4 ori mai dulce (eritrit + ștevie) Szafi Reformnu conține adaos de zaharuri.
Dintr-o porție de terci (150g) din carbohidrați 4g sunt eritrit. Acest poliol are zero calorii si carbohidrați absorbabili.
Nu conține adaos de zahăr. Conține doar zaharuri sub forma lor naturală din ingrediente
Recomandare de preparare: Ingrediente pentru 2 porții: 60g de bază pentru terci pentru mic dejun cu ciocolată Szafi Free, 250ml apă, îndulcitor echivalent a cca 30g zahăr (de ex. 1 linguriță de îndulcitor de patru ori mai dulce Szafi Reform). Fructe proaspete, fructe deshidratate, semințe sau sâmburi în funcție de dietă.
Preparare: se amestecă baza de terci cu îndulcitorul de zahăr și cu apa, se pune pe foc amestecând în continuu până la ingroșare. Se servește cu fructe proaspete, sau deshidratate sau semințe în funcție de gust și dietă.
Pentru rețete vizitați blogul: https://siluetafarafoamecuszafi.wordpress.com/
A se păstra în loc uscat și răcoros
Produsul poate contine urme de susan, mustar, telina, nuci, sulfati, lupin!
Produs in intreprindere garantat nepreluctatoare de produse cu gluten, vegan.
- Fără gluten
- Vegan
Nici o postare găsită