Sare Alba - Himalaya Szafi Reform 500

506-SZF5265


Preț cu TVA: 7.20 lei
Sare Himalaya Szafi 500g
in stoc
+

Comandă telefonic 0744 668 899

Luni - Vineri: 08.00 - 16.00

Returnare in 14 zile

Livrare Gratuită pentru comenzi mai mari de 200 lei

Sare Himalaya Albă
Ingrediente: 100% sare de Himalaya

Provine dintr-o zonă de peste 200 de milioane de ani, neatins, nepoluat. 
Culoarea cristalelor de sare variază de la culoarea albă pură până la un bordo închis în funcție de conținutul de fier. O sare complet naturală cu foarte multe calități benefice, dar și preferata multor bucătari din lume. Poate înlocui cu succes sarea minerală sau sarea de mare! Sarea de himalaya nu conține alte adaosuri, nu este rafinat, nu este înălbit.

Pomenit ca fiind ”sarea vieții” sarea cristalină de Himalaya se extrage manual, din mine ce se află la adâncimi de 400-600 metrii, din zone ferite de industrie sau alte surse nocive. în urma extrageri sarea este curățată, uscată la soare și sortata după culoare.


Sarea de Himalaya Nature Cookta contrar sării de masă atât de populare în zilele noastre, conține 84 de minerale a și urme de elemente, pe care organismul nostru este capabil să-l absoarbă.

Consumul sării este indispensabil funcționării sănătoase a organismului, are un rol important pentru sistemul nervos, la conductivitatea electrică, respectiv la păstrarea în echilibru al alcalinelor și a acidității în sânge.

Sarea de Himalaya, care este încărcată de mai multe milioane de ani de soare, mulțumită efectului de regularizare naturală are efect pozitiv asupra tensiunii, pe lângă asta distruge tartrul, piatra de la rinichi depunerile articulare și are capacitatea de reechilibrare a electroliților organismului. 

Sarea de Himalaya Nature Cookta pe lângă utilizarea alimentară este potrivită pentru băi cu sare, și realizarea exfolianților de piele sau sub formă diluată pentru curățarea căilor nazale
Sare Alba - Himalaya Szafi Reform 500

Sare Alba - Himalaya Szafi Reform 500

Deții sau ai utilizat produsul?

Spune-ți părerea acordând o notă produsului

Adaugă un review

Nici o postare găsită

Vă recomandăm