Ravioli cu ricotta și spanac La Nova 250g
Ravioli fără gluten cu ricotta și spanac. Fără lactoză.Adecvat pentru persoanele cu intoleranță la gluten. Acest produs conține 2 porții. Nu se adaugă sare.
Ingrediente: făină de orez, amidon de porumb, ouă crescute în aer liber 16%, cașcaval ricotta 15% ( acid lactic de vacă , lapte de vacă, frișcă lichidă, sare, regulator de aciditate: acid citric), cașcaval Grana Padano ( lapte, sare, cheag de brânză,lizozimă: ou),albuș de ou, frișcă lichidă, fibre vegetale, sare, acid lactic, spanac 1%, ulei de măsline extra virgin, zahăr de struguri, nucșoară, ceapă, usturoi, arome, agent de îngroșare: gumă de xantan, gumă de guar.
Poate conține urme de pește,nuci, sulfiți și boabe de soia!
A se păstra în loc uscat și răcoros!
După deschiderea ambalajului, a se păstra la frigider și a se consuma în decurs de 3 zile.
Mod recomandat de gătire: Punem apă la fiert, fără să adăugăm sare. Când fierbe apa, adăugăm ravioli și lăsăm 2-3 minute la fiert ( pentru 100g ravioli- 1 L apă)
Valori nutriționale per 100 g de produs:
Energie: 842kJ/200kcal
Grăsimi: 6,06g
- din care acizi grași saturați: 3,35g
- acizi grași mono nesaturați: 1,73g
- acizi grași polinesaturați: 0,302g
Carbohidrați: 28,07g
- din care zaharuri: 2,35g
Fibre: 3,53g
Proteine: 6,61g
Sare: 1,4g
- Fără gluten