Quinton Izotonic fiole 300 ml

8470002323735


Preț cu TVA: 125.00 lei
Momentan indisponibil

Comandă telefonic 0744 668 899

Luni - Vineri: 08.00 - 16.00

Returnare in 14 zile

Livrare Gratuită pentru comenzi mai mari de 200 lei

Plasma Quinton Izotonic este un supliment nutritional lichid, extras de la adâncimea de 30 de metri dintr-o zona oceanica caracterizata de vortexuri de fitoplancton si zooplancton, după un protocol științific stabilit de savantul francez René Quinton acum 120 de ani. Este dublu micro-filtrata la rece, în conformitate cu Farmacopeea Europeană, fără nici un aditiv, complet natural. Acest produs nu a fost expus pe durata fluxului tehnologic nici un moment la căldură sau contact cu metale, conservând astfel potențialul sau terapeutic natural. Aceste atuuri fac ca Quinton Izotonic să fie de 100 de ani suplimentul alimentar de predilecție al femeilor însărcinate, nou-născuților si copiilor.

Compoziție: Apă marină, extrasă din ocean din zonele cu vortex de plancton, micro-filtrată la rece si adusă la izotonie (0.9‰) cu apa minerala naturala pura slab mineralizata. Elaborata într-un mediu steril (G.M.P.), în conformitate cu protocolul original al fiziologului si biologului Rene Quinton.

Ambalare: 30 fiole x 10 ml, uz oral. Ambalare în camera cu aer controlat conform clasei ISO 5, secțiunea 5.1.1, Metoda de preparare a produselor sterile conform Farmacopeei Europene, ediţia 6.

De ce să folosești Quinton Izotonic: 

– Are o acțiune ponderală si infinitezimală unică, cu o biodisponibilitate naturala de 100% la nivel intestinal si celular.

 – Permite o rehidratare eficienta la nivel celular. 

– Este un modulator imunitar natural. 

– Concentratie fiziologică naturală (9‰).

Utilizare: Pentru refacerea echilibrului fluidelor biologice ale mediului intern (sânge, lichid extracelular, limfa) se recomanda: 

– Prima lună: 3 fiole pe zi (dimineața, după-amiaza și seara), înainte de mese. 

– A doua lună: 2 fiole pe zi; una dimineața iar cealalta după-amiaza, înainte de masa.

 – A treia lună: 1 fiolă înainte de micul dejun.

Precauții: Nici o contraindicație sau efecte secundare semnalate.

Quinton Izotonic fiole 300 ml

Quinton Izotonic fiole 300 ml

Vă recomandăm

Preț cu TVA: 125.00 lei
Momentan indisponibil