Quinton Hypertonic fiole 300 ml

8437004649485


Preț cu TVA: 125.00 lei
Momentan indisponibil

Comandă telefonic 0744 668 899

Luni - Vineri: 08.00 - 16.00

Returnare in 14 zile

Livrare Gratuită pentru comenzi mai mari de 200 lei

Plasma Quinton Hipertonic este un supliment nutrițional lichid, extras de la adâncimea de 30 de metri dintr-o zona oceanică caracterizată de vortexuri de fitoplancton și zooplancton, după un protocol științific stabilit de savantul francez René Quinton acum 120 de ani. Este dublu micro-filtrat la rece, în conformitate cu Farmacopeea Europeană, fără nici un aditiv, complet natural. Acest produs nu a fost expus pe durata fluxului tehnologic nici un moment la căldură sau contact cu metale, conservând astfel potențialul său terapeutic natural. Aceste atuuri fac ca Plasma Quinton Hipertonic să fie de 100 de ani suplimentul alimentar de predilecție al femeilor însărcinate, nou-născuților, copiilor, precum și adulților.

Compoziție: Apă marină, extrasă din ocean din zonele cu vortex de plancton, micro-filtrată la rece. Elaborată într-un mediu steril (G.M.P.), în conformitate cu protocolul original al fiziologului și biologului René Quinton.

Ambalare: 30 fiole x 10 ml, uz oral. Ambalare în cameră cu aer controlat conform clasei ISO 5, secțiunea 5.1.1, Metoda de preparare a produselor sterile conform Farmacopeei Europene, ediţia 6.

De ce să folosești Quinton Hipertonic:

– Are o acțiune ponderală și infinitezimală unică, cu o biodisponibilitate naturală de 100% la nivel intestinal și celular.

 – Permite o rehidratare eficientă la nivel celular. 

– Este un modulator imunitar natural.

Utilizare: Pentru refacerea echilibrului fluidelor biologice ale mediului intern (sânge, lichid extracelular, limfă) se recomandă: 

– Prima lună: 3 fiole pe zi (dimineața, după-amiază și seara), înainte de mesele principale. 

– A doua lună: 2 fiole pe zi, una dimineață iar cealaltă după-amiază, înainte de masă.

 – A treia lună: 1 fiolă înainte de micul dejun. 

Plasma Quinton se recomandă a se lua cu 15-20 min înainte de masă.

Precauții: Nici o contraindicație sau efecte secundare nu au fost semnalate.

Quinton Hypertonic fiole 300 ml

Quinton Hypertonic fiole 300 ml

Vă recomandăm

Preț cu TVA: 125.00 lei
Momentan indisponibil