Paste TĂIȚEI fără gluten, Szafi Free 200 g
sursă de proteine vegetale/fără gluten/vegan/fără porumb/fără soia
Ingrediente: făină de hrișcă, apă potabilă, făină de cartofi dulci.
Valoare medie în 100g de produs uscat 100g de paste fierte*:
Energie: 1510kJ/357kcal 581kJ/137
Lipide: 3,4g 1,3g
din care saturate: 0,6g 0,2g
Carbohidrați: 65,3g 25g
din care zaharuri: 5,3g 2,0g
Fibre: 6,2g 2,4g
Proteine: 13,2g 5,1g
Sare 0,05g 0,02g
Conținutul de sare provine din conținutul natural de sodiu.
Conține doar zaharuri sub forma lor naturală.
Produs ambalat in intreprindere inchiriata,producatoare de produse cu susan.
*Preparare recomandată: Se pun pastele în apă sărată în clocot, cca de 10 ori cantitatea pastelor, și se fierb fără capac timp de 4-6 minute (timpul de fierbere poate diferi în funcție de intensitatea focului, cantitatea pastelor, și mărimea oalei). În timpul fierberii să amestecăm de câteva ori, respectiv să îndepărtăm spuma adunată. După fierbere se scurge apa și se clătește cu apă rece!
Recomandare:Sa le fierbem in mai multa apa,decat pe cele traditionale.Sa nu fierbem cantitate mai mare de un pachet de paste (200g), deoarece spuma ce se crează în timpul fierberii poate să dea în foc. Valorile nutritive menționate sunt fără sare adăugată pentru condimentare.
A se păstra în loc uscat și răcoros.
Pentru reteta: https://siluetafarafoamecuszafi.wordpress.com/
Nici o postare găsită