Paste Spaghette fără gluten
200 g
paste fără gluten din 6 ouă, cu nivel de carbohidrați cu 46% mai redus
- cu nivel de carbohidrați cu 46% mai scăzut
- bogat în fibre
- sursă de proteine
- fără gluten
- fără soia
Ingrediente: amidon de tapioca, fibre de bambus, ou întreg, făină de susan, făină de psyllium husk, apă potabilă, făină de cocos, făină de cartofi dulci.
Valoare medie în 100g de produs uscat 100g de paste fierte*:
Energie: 1359kJ/326kcal 453kJ/109
Lipide: 6,4g 2,1g
din care saturate: 2,3g 0,8g
Carbohidrați: 39g 13g
din care zaharuri: 1,2g 0,4g
Fibre: 34g 11g
Proteine: 11g 3,7g
Sare 0,2g 0,07g
Conținutul de sare provine din conținutul natural de sodiu.
Conține doar zaharuri sub forma lor naturală.
Produsul poate contine urme de telina, mustar, nuci, sulfati!
*Preparare recomandată: Se pun pastele în apă sărată în clocot, cca de 10 ori cantitatea pastelor, și se fierb fără capac timp de 8-10minute (timpul de fierbere poate diferi în funcție de intensitatea focului, cantitatea pastelor, și mărimea oalei). În timpul fierberii să amestecăm de câteva ori, respectiv să îndepărtăm spuma adunată. După fierbere se scurge apa și se clătește cu apă rece!
Recomandare: să nu fierbem cantitate mai mare de un pachet de paste (200g), deoarece spuma ce se crează în timpul fierberii poate să dea în foc. Valorile nutritive menționate sunt fără sare adăugată pentru condimentare.
A se păstra în loc uscat și răcoros.
Pentru reteta: https://siluetafarafoamecuszafi.wordpress.com/
Nici o postare găsită