Faina de Konjac
Ingrediente: agent de îngroșare (făină de konjac E425)
Valori nutritive medii în 100g de produs
Energie: 770kJ/193kcal
Grăsimi: <0,5g
din care acizi grași saturați: <0,5g
Carbohidrați: 2,1g
din care zaharuri: <0,5g
Fibre: 88,2g
Proteine: 0,6g
Sare: 1,25g
Guma de konjac este o un extract umed ce se obține din făina de konjac, pudră albuie, fără miros, ce se diluează în apă. Făina de konjac este o făină obținută din rădăcina plantei Amorphophalus konjac. Componenta principala a făinii de konjac este glucomananul, o fibră alimentară capabilă să lege cantitate mare de apă.
Este foarte potrivită pentru îngoșarea mâncărurilor.
Deoarece are capacitate mare și rapidă de absorbție a lichidelor, feriți produsul de copii.
Este interzis consumul făinii sub formă uscată și neprelucrată, deoarece poate provoca înec. Langa consumul mancarurilor cu faina de konjac, este necesar consumul multor lichide!
Produsul a fost ambalat în intreprindere prelucrătoare de semințe de susan, muștar, țelină, nuci, sulfiți, lupin.
Pentru mai multe rețete vizitați: https://siluetafarafoamecuszafi.wordpress.com/
Nici o postare găsită