Amestec de faina pentru piscot cu hrisca Szafi Free 1000G

413-SZF2133
Pret vechi: 29,90 lei
Discount: (- 5%)

Preț cu TVA: 28,47 lei

 FĂINĂ PENTRU PIȘCOT CU HRISCA SZAFI FREE 1000G 

Fara gluten, lapte, oua,!.

Fara porumb, cartof, orez, soia.

Vegan

Fara adaos de zahar

Se poate prepara fara ulei



in stoc
+

Comandă telefonic 0744 668 899

Luni - Vineri: 08.00 - 16.00

Returnare in 14 zile

Livrare Gratuită pentru comenzi mai mari de 200 lei

La produsele noastre  nu folosim produse de origine animală, din acest motiv aparține garantat familiei de produse Szafi Free vegan. Incercați și restul produselor din familia Szafi Free (pâine, clătite, găluște, etc.)


Ingrediente: făină de hrișcă (41%), amidon de tapioca, făină de mei, agent de afânare (bicarbonat de sodiu), făină de psyllium husk,  stabilizator de aciditate: acid citric, sare.


Valori nutritive medii în             100g produs:  
Energie                                   349kcal/1481kJ
Lipide:                                            1,6g   
     din care saturați                        0,4g 
Carbohidrati                                 74,7g     
     din care zaharuri(1):                    1,3g     
Fibre:                                              3,7g 
Proteine:                                         7,2g
sare:                                               0,22g
(1)Nu conține adaos de zahăr. Conține zaharuri din sursă naturală din făinuri.

Produsul poate contine urme de susan, mustar, telina, nuci sulfati, lupin!


Recomandare pentru utilizare:
Ingrediente pentru forma de tort de 20cm: Amestec de făină pentru pișcot Szafi Free 250g, 15g de îndulcitor de patru ori mai dulce Szafi Reform, 30g zeamă de lămâie proaspătă, 200 ml apă, coaja rasă de a o lămâie, 1 linguriță de aromă de vanilie, 100g de gem de caise fără adaos de zahăr. .


Preparare: Preîncălzim cuptorul la 180°C, stropim forma de tort din silicon cu ulei (de care ne permite dieta) 
Se amestecă într-un bol apa, zeama de lămâie, îndulcitorul, vanilia, coaja rasă de lămâie și gemul, după care adăugăm amestecul de făină și se amestecă cu telul cu mișcări scurte și rapide, până devine cremoasă, și se toarnă în tavă. Se coace în cuptor preîncălzit la 180°C  timp de 25 minute cu foc sus-jos (timpul de coacere depinde în realitate de mărimea formei, dacă suprafața blatului s-a întărit, atunci este gata. 
Deoarece acest amestec de făină nu conține nici ouă, nici praf de copt, blatul va crește puțin. Cu toate astea blatul chiar și așa poate fi tăiat în două și umplut cu crema preferată.
Pentru cei care nu au sensibilitate la ouă, sau nu este Vegan, recomandăm varianta cu ouă.


Pentru mai multe rețete vizitați blogul: ps://siluetafarafoamecuszafi.wordpress.com/

Diete:
  • Fără gluten
  • Vegan

Amestec de faina pentru piscot cu hrisca Szafi Free 1000G

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu