Merisoare 250

105-AG5002


Preț cu TVA: 11,00 lei
Merișoare 250g
in stoc
+

Comandă telefonic 0744 668 899

Luni - Vineri: 08.00 - 16.00

Returnare in 14 zile

Livrare Gratuită pentru comenzi mai mari de 200 lei

Merișoarele sunt o comoară pentru organism, datorită proprietăților anti-infecțioase. Fructele sunt un tratament eficient pentru cistită și alte infecții urinare, deoarece conțin o substanță care împiedică acumularea de bacterii în țesuturi. Datorită cantităților foarte mari de antioxidanți pe care le conțin, merișoarele întăresc sistemul imunitar și sunt un ajutor de nădejde în afecțiuni precum litiaza renală, infecții ale gingiilor, hipertensiune arterială, și diverse tipuri de cancer...

Acest fruct antioxidant delicios este atât de apreciat încat aproape întreaga recoltă din flora spontană se duce la export. Fructele au rol miraculos de antibiotic natural, fiind foarte eficace. Practic, rezultatele sunt mai bune decât cele obținute în urma tratamentului clasic cu antibiotice.
Merișorul este principala specie pomicolă ale carei extracte (din fructe, frunze, muguri) dizolva urații. Lista beneficiilor acestui antioxidant delicios este lungă. Vom preciza aici:
1. au proprietâți anti-inflamatoare si antiinfecțioase
2. efect preventiv asupra cancerului de prostatâ
3. sucul de merișor sau merișoarele uscate consumate zilnic ajuta la menținerea sănătății și flexibilității vaselor de sânge
4. consumul de merișoare previne bolile cardiovasculare
5. merișoarele îngreunează și apariția altor tipuri de cancer precum cel de piele, de sân, leucemie.
Merișorul nu se folosește doar ca medicament sau în industria farmaceutică ci și pentru o stare generală bună, în gastronomie sau în industria cosmetică.

Merisoare 250

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu

Vă recomandăm