Ingrediente: Proteina vegetala(glucoza, proteina vegetala si ulei vegetal hidrogenat (palmier), emulgator E471, E472a, PROTEINA DE LAPTE, stabilizator E340i), îndulcitor: eritrit, xilit, maltitol, glicoizi de șteviol, emulgator: E473, agent de îngroșare: amidon de cartofi modificat,făină de carob, amestec de algine (stabilizator: E339, E450, E401, E516, zahar), agent de volum:polidextroză, LAPTE PRAF GRAS, ZER gelatina arome, cafea instant 0,2%, colorant: beta carotina, luteina, rosu de carmin, sare.
Prepararea înghețatei: se toarnă 2 dl de lapte rece într-un vas, adaugăm 70 g de praf de înghețată, se amestecă cu mixerul de bucătărie la început la viteză mică, după care la viteză mai mare, cca 3 minute până devine cremoasă. Turnăm crema în pahare și lăsăm în congelator să ighețe după preferință. Poate fi preparat și în mașina de înghețată
Valoari nutritive medii în 100g de produs:
Valoare energetică: 365 Kcal/1518 KJ
Lipide:22,5 g din care acizi grasi saturati 16,0g
Carbohidrați: 60,8g din care zaharuri 9.0g din care polioli: 30,0g
Proteine: 3,3g
Fibre: 4,4g sare: 0,05g
Consumul exagerat poate avea efect laxativ.
Nici o postare găsită