Ingrediente: grasime vegetala (glucoza, proteina vegetala si ulei vegetal parția hidrogenat (palmier)), emulgator: E471, E472a, PROTEINE DE LAPTE, stabilizator: E430i, îndulcitor: eryhtritol, xylitol, maltitol, glicoloid de steviol pudra de cacao 12%, emulgator:E473, agent de îngroșare: amidon de cartof modificat, faina de carob, agenți de volum: polidextroză, LAPTE PRAF, ZER, gelatina si arome.
Prepararea înghețatei: se toarnă 2 dl de lapte rece într-un vas, adaugăm 70 g de praf de înghețată, se amestecă cu mixerul de bucătărie la început la viteză mică, după care la viteză mai mare, cca 3 minute până devine cremoasă. Turnăm crema în pahare și lăsăm în congelator să inghețe după preferință. Poate fi preparat și în mașina de înghețată.
Valoare nutritivă la 100g:
Valoare energetică: 452 Kcal/1777KJ
Lipide: 28,6 g din care saturati 17,6g
Carbohidrați: 54g din care zaharuri 6,7g, din care polioli: 29,6g
Fibre: 8,4g,
Proteine: 5,2g
sare: 0,73g
A se păstra în loc uscat, curat, sub 23 C.
Consumul exagerat poate avea efect laxativ.
Nici o postare găsită