Pachet Low Carb + Keto 2



Preț cu TVA: 99,00 lei
in stoc
+

Comandă telefonic 0744 668 899

Luni - Vineri: 08.00 - 16.00

Returnare in 14 zile

Livrare Gratuită pentru comenzi mai mari de 200 lei

1. RO-TAGATO Inlocuitor de zahăr 1:2 AG 500 g

Instrucțiuni de folosire: îndulcitor de consum. 2x mai dulce ca zahărul din sfeclă. Bogat în fibre alimentare.

Ingrediente: izomalt, fibre alimentare, eritritol, tagatoză, glicozide steviol, sucraloză.

Consumul excesiv poate avea efect laxativ.

A se păstra la loc uscat și răcoros, sub 23 grade C.

Valori nutritive în 100 g de produs:

Energie: 740 kJ/180 kcal

Grăsimi: 0,0 g

din care saturați: 0,0 g

Carbohidrați: 56,7 g*

din care zaharuri: 2,5 g

din care polioli: 54,2 g

Fibre: 41,4 g

Proteine: 0,0 g

Sare: 0,0 g


2. Făină de migdale 500 g

Făina de migdale este din migdale dulci decojite, astfel putem îmbogăți alimentația noastră un produs sănătos și gustos. Materia primă se obține din fructul dulce al migdalelor care este tocat fin.
Utilizare: coacere, gătire, realizarea cremelor, totodată la îngroșare, de sine stătător, sau în amestec cu alte făinuri fără cereale, la orice rețetă, unde se potrivește gustul migdalelor.
Dacă la coacere nu utilizăm făină de cereale, se va folosi un ou în plus față de rețetă, ca să evităm sfărâmițarea exagerată.

ATENȚIE: consumul de făină de migdale nu este recomandată pentru cei cu sensibilitate la nuci!

Ingrediente: făină de migdale dulci decorticate
Valori nutritive medii în 100g de produs
:
Energie                          2601KJ/621Kcal,
Lipige                                          55,0g 
   din care saturați                          4,2g
carbohidrați:                                  9,0g 
   din care zaharuri                         4,0g
fibre:                                           10,5g 
proteine                                       19,0g
sare:                                             0,05g

Să nu consumați făină de migdale, dacă sunteți sensibil sau alergic la nuci!


3. Amestec de fibre fără gluten cu nivel redus de carbohidrați - Szafi 500 g

Poate fi folosit și de sine stătător urmând rețetele de pe blog! 

Se poate prepara pâine, prăjitură, piscot, cozonac, etc.

Ingrediente: Fibre de bambus, făină de psyllium husk, stabilizator de aciditate: acid citric, agent de îngroșare: făină de konjac 

Valori nutritive medii             in 100g de amestec făină:             100g pâine* 

Energie                                         785kJ/196kcal                     523kJ/127kcal

 lipide                                               0,5g                                          4,4g    

   din care saturați                           0,1g                                          1,4g 

carbohidrați                                     1,1g                                          1,4g   

   din care zaharuri                          0,6g                                          0,5g 

fibre                                               91,6g                                        23,1g

 proteine                                           0,9g                                          8,9g                                       

 sare                                                 0,23g                                        1,2g

 * Conform rețetei recomandate fără zeama de lămâie și praful de albuș de ouă, preparat cu bicarbonat de sodiu.

Din energia a 100g de amestec de fibre 733kJ/183kcal provin din fibre. Din energia a 100g de pâine 185kJ/16kcal provin din fibre. Nu conține adaos de zaharuri. Conține zaharuri naturale din ingrediente

Produsul poate contine urme de susan, mustar. telina, nuci, sulfati, lupin!

Rețetă recomandată: Pâine bogată în fibre (cu nivel de carbohidrați cu 97% mai redus și fără gluten): Ingrediente: 75g amestec de fibre pentru produse cu nivel redus de carbohidrați Szafi Reform, 12g făină de fibre de bambus Szafi Reform, 12 gr de praf de copt fără fosfați (poate fi înlocuit cu 3g de bicarbonat de sodiu), 3g sare, 2-4g de usturoi uscat măcinat (sau alt amestec de condimente), 3 ouă M, albușul a 3 ouă M, 90g apă călâie (20g apă poate fi înlocuit cu 20g zeamă de lămâie, devine mai gustoasă, mai fragedă, mai albă). Se mai poate adăuga și o lingură de praf de albuș de ouă astfel miezul devine mai uscat.  Este o rețeta de bază pentru pâine, dar se pot adăuga după gust semințe, ceapă roșie uscată, roșii deshidratate, măsline, etc... Preparare: Se amestecă ingredientele uscate și lichide separat unul de celălalt, după care se amestecă toate. Se lasă să stea 5 minute, după care se formează pâinea cu mâna umezită și se așează în tavă căptușită cu hârtie pentru copt. Se pot forma baghete, chifle, și chiar și cornuri, astfel pot ieși 4 bucăți. Suprafața se taie adânc. CoacereSe coace la cuptor cu convecție preîncălzită timp de 60-65 minute la 175°C. Dacă se fac chifle, baghete sau cornuri atunci 35 minute. După coacere se lasa pe grătar să se răcească. Se taie după răcire. 


4. Tărâță de Psyllium Husk 150 g

În ultimii ani a devenit din ce în ce mai răspândită planta de origine din India și Iran, acest psyllium al cărei coajă este utilizată în primul rând la tratamente.
Psyllium în primul rând este benefic sistemului digestiv, curăță intestinele, respectiv ajută  la obținerea echilibrării necesarului de fibre organismului.
Poate fi introdus în alimentația de zi cu zi, putem prepara mic dejun, prânz, deserturi, pâini. Capacitatea de a deveni gelatinoasă, poate fi utilizat foarte bine la prepararea budincilor, avantaj fiind că nu este nevoie să fie amestecat cu apă caldă, sau fierbere. Poate fi alternativă pentru făina albă la îngroșarea mâncărurilor.

Valoare nutritivă în 100g de produs:
Energie        378Kcal/1581KJ
carbohidrați                    88,9g
Proteine                             0,0g
Lipide                                  0,0g
Fibre                                 77,8g
valorile din tabel au caracter informativ


Pachet Low Carb + Keto 2

Vă recomandăm

Preț cu TVA: 54,00 lei
+
Cumpără rapid
Preț cu TVA: 130,00 lei
+
Cumpără rapid