Seminte de susan 150g

101-AG2044


Preț cu TVA: 4,15 lei
Semințe de susan 150g
in stoc
+

Comandă telefonic 0744 668 899

Luni - Vineri: 08.00 - 16.00

Returnare in 14 zile

Livrare Gratuită pentru comenzi mai mari de 200 lei

Are conținut ridicat de calciu, mai conține și o multitudine de minerale în cantități mari: fier, magneziu, kaliu, mangan, cupru, fosfor, zinc, seleniu, ceea ce face ca susanul să fie o bogată sursă concentrată de minerale. Ușor de digerat, scade colesterolul și grăbește arderea grăsimilor.

Semințele de susan ajută la prevenirea osteoporozei la vârstnici, este recomandat celor care depun efort fizic, sportivilor, și gravidelor, pentru completarea nevoii mare de calciu. 

Conține și cantitate mare de zinc, care este foarte important, fiind component important al multor proteine, ce ia parte la reacțiile enzimelor. Pe de altă parte zincul ajută funcționarea sistemului imunitar, capacitatea psihică, respectiv are efect benefic asupra pielii, parului și a unghiilor. Are un rol important și asupra metabolismului. Deoarece zincul în mare parte le obținem din cărnuri, vegetarienii și veganii trebuie să acorde mare atenție la alimentele cu conținut de zinc, iar pentru acesta susanul este foarte potrivit. Simptomele cele mai caracteristice a lipsei de zinc, sunt tulburările de gust și de miros, pierderea apetitului, vindecarea lentă a bolilor și a rănilor.

Mai este recomandat diabeticilor și bolnavilor cu probleme cardiovasculare.

Seminte de susan 150g

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu