Lotiune de corp cu colagen Dr. Davey 438ml

4897075012504


Preț cu TVA: 30.00 lei

Loțiune de corp cu colagen Dr. Davey 438ml

Loțiune de corp cu colagen pentru salvarea pielii. Hidratează pielea,îi oferă fermitate și are efect de lifting. Uniformizează nuanța tenului. Este o loțiune calmantă pentru perioada de după tratamente. Loțiunea de corp cu colagen Dr. Davey este un produs anti îmbătrânire, care este infuzat cu 100% colagen. Oferă elasticitate pielii, ceea ce rezultă o piele cu fermitate și cu un aspect tânăr. 

in stoc
+

Comandă telefonic 0744 668 899

Luni - Vineri: 08.00 - 16.00

Returnare in 14 zile

Livrare Gratuită pentru comenzi mai mari de 200 lei

Loțiune de corp cu colagen Dr. Davey 438ml

Loțiune de corp cu colagen pentru fermitatea pielii. Hidratează pielea,îi oferă fermitate și are efect de lifting. Uniformizează nuanța tenului. Este o loțiune calmantă pentru perioada de după tratamente. Loțiunea de corp cu colagen Dr. Davey este un produs anti îmbătrânire, care este infuzat cu 100% colagen. Oferă elasticitate pielii, ceea ce rezultă o piele cu fermitate și cu un aspect tânăr. 

Ingrediente: apă, glicerină, esteri cetilici, alcool cetearil, ceteareth 20,  benzoat de alchil C12-15, ulei mineral, acid stearic, extract de colagen, dilaurat de gliceril, miristat de izopropil, propilen glicol, carbomer, hidroxid de sodiu, hidantoină DMDM, alcool cetilic, parfum, dimeticonă, tocoferol, metilparaben, propilparaben. 

Mod recomandat de utilizare: Masați în piele oricând este necesar, mai ales după baie. 

A nu se lăsa la îndemâna copiilor! Doar pentru uz extern!


Lotiune de corp cu colagen Dr. Davey 438ml

Lotiune de corp cu colagen Dr. Davey 438ml