Bază pentru griș cu lapte cu cocos
Paleo, vegan, fără lapte, sursă de fibre alimentare.
Cu baza de cremă cu gust cocos Szafi Reform se poate face în câteva minute cremă de desert asemănător cu grișul cu lapte, cu nivelredus de carbohidrați și calorii bogat în fibre alimentare. Produsul nu conține gluten, lapte, ouă, soia, porumb!
Valori nutriționale medii 100g de produs 1 poție de desert (240g)*
Energie: 718kJ/174kcal 413kJ/100kcal
lipide: 3,5g 3,0g
din care saturați: 3,2g 2,9g
carbohidrați: 45,3g 36,2g
din care zaharuri: 7,9g 6,6g
din care Polioli: 36,5g 27,8g
fibre: 37,9g 13,3g
proteine: 8,0g 3,0g
sare: 0,1g 0,3g
*Conform rețetei recomandate, preparat cu băutură de cocos Alpro și eritrit.
Din valoarea energiei din 100g de bază pentru griș, 304kJ/76kcal provin din fibre alimentare.
Din carbohidrații din 100g de baza pentru griș, 36,5g este eritrit. Acest poliol are energia și carbohidrații absorbabili 0.
Din carbohidrații dintr-o porție de desert 27,8g este eritrit. Acest poliol are energia și carbohidrații absorbabili 0. Nu conține adaos de zahăr. Conține zaharuri naturale din ingrediente.
Ingrediente: făină de nucă de cocos, îndulcitor: (eritrit), făină de fibre bambus, agent de îngroșare: (gumă de konjac)
Rețetă griș cu lapte:
Ingrediente: 35g mixt pentru griș cu lapte, 200ml înlocuitor de lapte vegetal (ex. Băutură de cocos Alpro), îndulcitor echivalent a cca. 15g de zahăr cristal (ex. eritrit).
Recomandare pentru preparare: Se adaugă la baza pentru griș băutura de cocos rece și îndulcitorul, după care se amestecă continuu ingredientele deasupra focului până la îngroșare. Se lasă să stea cca 10 minute după care se poate presăra cu pudră de cacao, roșcove, fructe și servi rece sau cald.
Notă: Pentru cei care se permite, se poate face și cu lapte de vacă!
Pentru alte rețete vizitați blogul: https://siluetafarafoamecuszafi.wordpress.com/
Produsul poate contine urme de susan, mustar, telina,nuci, sulfati, lupin!
Consumul exagerat poate avea efect laxativ !
A se păstra în loc uscat și răcoros
Nici o postare găsită