Cooking spray de ulei de rapita - Best Joy - 201g

348-PA5341


Preț cu TVA: 26.27 lei
Spray de ulei de măsline. - 170g
Momentan indisponibil

We (Adiograsime) will add your email address to a special mailing list for this product. Once the product is in stock, you’ll get an email about it automatically, and your email address will be removed from the product’s mailing list.

The data will be visible to some members of our staff. If you’d like to have your personal data removed, send an email to vanzari@adiograsime.ro.

If you believe that your personal data has been misused, you have the right to lodge a complaint with a supervisory authority. We’re obliged by EU General Data Protection Regulation to let you know about this right; we don’t actually intend to misuse your data.

Adaugă la Favorite

Comandă telefonic 0744 668 899

Luni - Vineri: 08.00 - 16.00

Returnare in 14 zile

Livrare Gratuită pentru comenzi mai mari de 200 lei

Best Joy Spray de ulei pentru prăjit

Ulei de rapiță 100%
Ingrediente: Ulei de rapiță, lecitină de soia, apă rafinată, gaz propulsor
Greutate netă: 201g

Tubul conține cca. 760 de porții în caz de suflu de 1/4 secunde. 1 porție ~0,25g

Valori nutritive medii într-o porție de produs:
Energie:                     0kJ/0kcal
Lipide:                              0g
din care saturați:               0g
din care grăsimi trans:       0g
Colesterol:                        0mg
Sare:                                0mg
Carbohidrați:                     0g
Fibre:                                0g
Proteine:                           0g
Vitamina A:                       0
Vitamina C:                       0
Calciu:                              0


Cea mai bună calitate
Pe tot cursul realizării a spray-ului pentru prăjit a ținut sub atenție, ca să nu creeze probleme, cum ar fi ruginire, miros neplăcut, ulei rămas lipit în tub. Fiecare pas al utilizării este perfect. Pentru tine rămâne doar să savurezi alimentele sărace în calorii!
Nu putem înlocui uleiul cu un produs minune, nici ingredientele naturale pe cele sintetice care să facă să dispară caloriile. În schimb putem reduce cantitatea uleiului consumat cu 97%, mulțumită căruia putem prepara alimente pentru diete și sănătoase!

Prepararea alimentelor cu calorii reduse
Folosind șpray-ul pentru prăjit Best Joy îți poți prepara alimentele fără să ai grija pentru siluetă. Șprayul pentru prăjit Best Joy este un produs fără calorii.
Utilizare: la carne, pește, ouă, grătar, prăjit
Folosind produsele noastre poți evita mai mult de 100 de calorii. Poate fi implementat și în cele mai severe diete, și chiar are gustul bun. Poți renunța la uleiurile pline de calorii!

Modalitatea de a prăji cu calorii reduse
Fiecare porție de utilizare conține cu 97% mai puține calorii decât untul, margarina și uleiul.
Nu se lipește, facilitând curățarea vaselor. Tigăile și tacâmurile pot fi șterse fără detergenți și frecare.
Este economic, este ușor de utilizat  la tigaie, vase, grătar, chiar și în vasele de depozitare ce pot fi utilizate la microunde. Protejează suprafețele de teflon.
Pentru ca sprayul să fie utilizat la randament maxim, să se agite înainte de fiecare utilizare. Pulverizatorul să se țină la cca 20cm de la suprafața pe care doriți să pulverizați. Este o distanță sigură și deja acoperă suprafața necesară.
Pe parcursul dezvoltării a tubului, s-a pus accent pe tub și pe supapa care pulverizează. Uleiul, înainte să iasă pe pulverizator, nu intră în contact cu nici un alt material, deoarece este în vid.
Astfel putem asigura termenul lung de valabilitate. Este o tehnologie deosebită, prin care din tub se eliberează doar uleiul pur, iar gazul propulsor rămâne în interior.
Am reușit să realizăm ca întregul conținut al tubului să fie utilizabil. Tubul nu picură, nu devine lipicios, nu emană mirosuri neplăcute. 
A luat mult timp până să reușimacest rezultat perfect. Am dezvoltat un produs premium, care este conform așteptărilor. Este IMPORTANT de reținut, că nu este permis punerea produsului pe foc sau expunerea la căldură! Pentru noi siguranța este pe primul loc! 
Utilizarea șprayului pentru prăjit este un mod ideal și sănătos pentru păstrarea unei siluete suple și eliminarea consumului inutil de grăsimi, fără ca să scădem calitatea alimentelor.

Cooking spray de ulei de rapita - Best Joy - 201g

Cooking spray de ulei de rapita - Best Joy - 201g

Deții sau ai utilizat produsul?

Spune-ți părerea acordând o notă produsului

Adaugă un review

Nici o postare găsită