Am. de faina fara gluten ptr paine si patiserii si nivel scazut de carbohidrati Szafi Reform 1000g
Cu acest amestec de făină putem face cu ușurință pâine, chifle, cozonac, pizza, pogăci, patiserii sărate sau dulci, cozonac beigli, clătite, pișcot fără gluten cu nivel scăzut de carbohidrați fără drojdie fără dospire.
Ingrediente: făină de tapioca, făină de fibre de bambus, făină de susan, făină de psyllium husk, făină de nucă de cocos, agent de afânare: bicarbonat de sodiu, stabilizator de aciditate: acid citric.
Valori nutritive medii în 100g produs 1 chiflă(68g)*
Energie 1281kJ(306kcal) 750kJ(180kcal)
Lipide 2g 7,7g
din care acizi grași saturați 0,7g 5,6g
Carbohidrați 48,2g 17,2g
din care zaharuri 1,4g 0,6g
Fibre 30,4g 10,7g
Proteine 8,4g 5,2g
Sare 0,02g 0,6g
* conform rețetei date
Conține zaharuri sub forma lor naturală.
Din energia din 100g de amestec de făină 245kJ/61kcal provin din conținutul de fibre.
Din energia dintr-o chiflă (68g), 90kJ/21kcal provin din conținutul de fibre.
Produsul poate conține urme de susan, semințe de muștar, țelină, nuci, sulfiți lupin!
Recomandare pentru utilizare:
Ingrediente pentru chifle** fără gluten cu nivel de carbohidrați mai reduși cu 50%
Ingrediente (pentru 3 chifle, 205g) 100g de amestec de făină pentru pâine și patiserii fără gluten cu nivel redus de carbohidrați, 1,5g de sare, 10g de oțet din mere (sau zeamă proaspătă de lămâie), 15g ulei de cocos lichid (topit), 1 ou M, 100g apă caldă (dar nu fierbinte), 6g de de amestec de făină pentru pâine și patiserii fără gluten cu nivel redus de carbohidrați pentru frământat și întins. 1g de ulei petru uns înante de coacere
Se amestecă cu telul toate ingredientele mai puțin amestecul de făină. După care se adaugă făina și se amestecă cu mișcări scurte și rapide. Tebuie să obținem un aluat ușor moale, deoarece după ce lăsăm să stea un pic, va avea textura potrivită. Se lasă să stea cca 10 minute. În acest timp putem căptuși o tavă cu hârtie pentru copt și se dă drumul la cuptor la 200°C cu încălzire sus-jos. După cele 10 minute frământăm aluatul pe o suprafață presărată cu făină, se împarte în 3 părți egale, se formează gogoloașe și se aplatizează pânîă obținem niște talere de cca 9 cm. Se așează în tavă, cu distanță între ele (deoarece în timpul coacerii vor crește și să evităm să se atingă). Se unge cu 1 g de ulei. În cuptorul preîncălzit la 200°C coacem timp de 40 de minute. La început coaja este tare, dar în timp ce se răcește se și înmoaie.
** în comparație cu valorile chiflelor tradiționale fără gluten.
Pentru mai multe rețete (chifle, cozonac, melci cu cacao, croassant cu pizza, lipie piscot, pogăci, ...etc.) vizitați blogul nostru: https://siluetafarafoamecuszafi.wordpress.com/
Produs ambalat în intreprinderea noastră garantat neprelucrătoare de gluten.
A se păstra în loc uscat și răcoros!
Nici o postare găsită