Amestec de faina pentru paine fara gluten Schar 1kg

8008698004845


Preț cu TVA: 28.00 lei

Amestec de făină pentru pâine fără gluten Schar 1kg

Amestec de făină pentru pâine fără gluten, fără lactoză, fără grâu. Sursă de fibre. Preparat exclusiv pentru persoane intolerante la gluten.Se poate folosi în rețetele pentru pâine sau chifle, pentru pizza sau patiserii sărate sau dulci.

in stoc
+

Comandă telefonic 0744 668 899

Luni - Vineri: 08.00 - 16.00

Returnare in 14 zile

Livrare Gratuită pentru comenzi mai mari de 200 lei

Amestec de făină pentru pâine fără gluten Schar 1kg

Amestec de făină pentru pâine fără gluten, fără lactoză, fără grâu. Sursă de fibre. Preparat exclusiv pentru persoane intolerante la gluten..Se poate folosi în rețetele pentru pâine sau chifle, pentru pizza sau patiserii sărate sau dulci.

Ingrediente: amidon de porumb, făină de orez, fibre vegetale (psyllium, bambus), făină integrală de orez 3,8%, făină de linte 3,6%, dextroză, agent de îngroșare: hidroxipropilmetilceluloză; sare. 

Poate conține urme de soia!

A se păstra în loc uscat și răcoros.

REȚETĂ PENTRU PÂINE

Ingrediente(la temperatura camerei): 500 g amestec de făină pentru pâine Schar, 450g apă călduță, 40 g ulei (rapiță sau floarea soarelui),10g drojdie uscată sau 21 g drojdie proaspătă, 8 g sare. 

Preparare: Amestecăm într-un bol sarea, uleiul și apa, iar apoi adăugăm amestecul de făină Schar și drojdia. Amestecăm toate ingredientele cu ajutorul unui frământător electric, pe viteza cea mai mică, timp de 30 de secunde.  Apoi schimăm la viteză medie și amestecăm timp de 5 minute, până când se omogenizează aluatul. Scoatem bolul, îl acoperim cu un prosop de bucătărie și lăsăm la dospit timp de 45 de minute. După dospit, punem aluatul pe o suprafață presărată cu făină și îl formăm. Așezăm aluatul pe o tavă cu hârtie de copt și din nou lăsăm la odihnă cca. 30 de minute. Între timp încălzim cuptorul la 210 grade C și așezăm un vas termic gol la baza cuptorului. După odihnă, ungem aluatul cu puțină apă și îl tăiem (modelăm) după preferință. Apoi turnăm cca. 100 ml apă în vasul încălzit de la baza cuptorului și introducem și tava cu aluat. Se coace în cca. 50 de minute. Scoatem pâinea din cuptor și lăsăm să se răcească .

Dacă coacem pâinea într-o mașină de copt pâine, folosim doar un sfert din ingrediente. În cazul frământării de mână, este necesar să frământăm cca. 15 minute. 


Valori nutriționale per 100 g de produs:

Energie:                                         1429kJ/337kcal

Grăsimi:                                         0,6g

- din care acizi grași saturați:    0,3g

Carbohidrați:                                78,0g

- din care zaharuri:                      2,6g

Fibre:                                             4,1g

Proteine:                                       2,6g

Sare:                                              0,73g


Diete:
  • Fără gluten
Amestec de faina pentru paine fara gluten Schar 1kg

Amestec de faina pentru paine fara gluten Schar 1kg