Adio Grasime

Coş de cumpărături0

De ce?

Adevărată revoluție în industria alimentară!adio2Controlul carbohidraților solvabili și nesolvabili al alimentelor de bază ne oferă posibilitatea de a ne ”programa” în mod conștient alimentația. Detalii...

Despre noi

        Suntem aici pentru dumneavostră, deoarece orice mâncare poate fi preparată dietetic, fără zahăr, cu carbohidrații reduși, în mod sănătos și totuși gustos.

        Nu trebuie, și nu este voie să se facă foame! - La foame organismul depozitează, metabolismul se încetinește după care chiar și de la puțină alimentație ne îgrășăm.

        Noi credem și constatăm că nu costă nimic mai mult ca să se traiască sănătos, să se gătească dietetic, SPORTUL în continuare este gratuit! - Antrenamentul promis de ieri pentru mîine este ASTĂZI! 
Majoritatea produselor sunt fără zahăr și cu nivel scăzut de carbohidrați, din acest motiv se pot include ușor în majoritatea dietelor, și pentru diabetici cât și celor care vor să trăiască în mod sănătos.

- Am adus pentru dumneavoastră, inclusiv pentru cei care urmează dieta Dukan: pastele Shirataki din Konjac, făina de konjac, xilit, etc. la cel mai bun preț din România.
- Vrem să mai ajutăm foarte mult pe cei care au greutăți la alimentație din cauza diferitelor sensibilități: Celiaci, alergicii la lactoză, pentru dietele candida, etc...

Vă dorim mult succes, și sănătate!

adio1 

Livrarea

transp

Livrare prin curier rapid ORIUNDE in țară cu doar 20 lei

Pentru comenzi la valori mai mari de 200 lei transportul este GRATUIT.
Livrare în 24-48 ore în zilele lucrătoare. (pe teritoriul României)

Modalitatea de plată

- Ramburs
- Transfer bancar
- Plată Online cu cardul prin sistemul Securizat MobilPay. - în curând

mod-platamodplata

Newsletter